Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Eyecatcher(s) !
28-04-2017 11:04 - Marieke van Veghel

Ik ben Marieke van Veghel, geboren in 1975, woonachtig in Asten en heb een enorme passie voor fotografie. Foto’s voor Inverno Damesmode worden door mij gemaakt. Ik ben al ruim 25 jaar bevriend met Debbie Leenen, de eigenaresse van deze mooie zaak. We kennen elkaar zo goed dat werken voor Inverno Damesmode nooit voelt als werken. Samen de passie voelen en delen voor mode en dat vastleggen!

 

 

Eyecatcher(s)!

 

Waarschijnlijk hebben we allemaal wel zo'n kledingstuk in de kast; een echte 'eyecatcher'. Zo eentje dat je dagelijks ziet hangen in je kast en waarvan je echt blij wordt! In de praktijk kunnen we deze eyecatchers helaas echter niet zo vaak dragen als we zouden willen. Ze moeten immers net passen bij de gelegenheid.

 

Hebberig

Toch ben ik zelf ook gek op eyecatchers. Ik laat me inspireren door modebladen, instagram en televisie. De vele foto's op social media met teksten als "Deze eyecatcher moet je hebben!" maken mij onrustig en hebberig. En ook als Wendy (van Dijk) op vrijdagavond op tv voorbijkomt in een heerlijke outfit, kan ik me niet bedwingen. Ik app dan zo snel mogelijk naar Debbie, mijn beste vriendin en eigenaar van Inverno Damesmode. “Zie je dat shirt van Wendy? Heb je zoiets voor me in de winkel, kom ik het morgen eventjes passen”

 

Circus

Deze vriendin met haar heerlijke modezaak werkt waarschijnlijk ook erg mee aan mijn altijd maar groeiende verzameling eyecatchers. Zij weet als geen ander dat ik dol ben op net dat beetje 'circus', zoals ik het vaak noem. Dus appt ze me vaak een lading foto's als zij weer op inkoop is. Vaak krijgt ze maar één woord terug: "Hebben!!"

 

Pin up!

De pins van nu zijn ook een trend die ik erg waardeer. Oh, wat houd ik ervan! Alles wat je leuk vindt in het leven zoals auto's, muziekinstrumenten, popidolen, lipstick en zoveel meer pin je voortaan gewoon op je jasje. Maak er een echte eyecatcher van die bij elke gelegenheid precies uitstraalt wie jij wilt zijn!

 

Pins 4ever!

Afgelopen zomer ben ik al begonnen met mijn verzameling. Inmiddels heb ik zoveel pins dat ik zelfs de voor- én achterkant van een heel jasje kan pimpen. Zegt wel weer iets over dat circusgehalte bij mij;-). Maar met deze eyecatcher ben ik dan ook echt blij.

Ik hoop dan ook van harte dat deze trend zich voortzet. Zo niet, dan gaat mijn verzameling van nu in een doosje bij m'n Doe Maar pins, die 25 jaar geleden nog heel hip waren. Je kunt me er namelijk op vast pinnen dat deze trend vroeg of laat toch ook weer terugkomt!

Terug