Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Goede voornemens
22-03-2018 10:18 - Marieke van Veghel

Goede voornemens

 

Afvallen staat al jaren in het rijtje van meest gemaakte goede voornemens, maar veel mensen houden er al na een paar weken weer mee op. Het liefst lees je nu wellicht over een wonderpil, of desnoods wonderdieet, die het mogelijk maakt om zonder moeite makkelijk snel af te vallen. Helaas: zoiets bestaat niet, of misschien toch wel...?

Een maatje meer, nou en?

 

Ik was laatst op een feestje en zat aan een 'vrouwentafel'. Al gauw ging het over de extra kilo's van buik, billen en benen. Een van de dames had haar kast een tijd terug heringedeeld vanwege haar schommelend gewicht en wel naar drie maten, te weten maat 40, 42 en 44. Onlangs had ze maat 40 toch maar opgeruimd na haar laatste poging van  'afvallen zonder iets te doen'. 

 

'Afvallen' zonder dat het iets doet

Nieuwsgierig als we zijn, wilden we maar al te graag weten wat die laatste afvalmethode dan inhield. Klonk namelijk wel erg magisch, dat 'afvallen zonder iets te doen'.

“Nou....”, klonk het aarzelend, “het kost wel €125,-- per consult”. Dat vonden wij veel, dan moest het wel heel uniek zijn?! “Je wordt onder hypnose gebracht en krijgt een virtuele maagband aangemeten. De maagband belooft je na drie sessies sneller een voldaan gevoel te geven. Daarnaast zou het de manier veranderen waarop je over eten denkt.“

 

250 Euro lichter

Hoor ik dit nu goed? Wat een ongelofelijke onzin, trappen vrouwen hier echt in?? Ja dus! Deze dame is inmiddels twee maal geweest maar de behandeling sloeg niet aan omdat ze haar niet onder hypnose kregen... En die € 250 dan? “Tja dat was het risico hè”, zei ze. Waarna ze afsloot met “Heb maar niks tegen mijn man gezegd!”

 

Vier het leven en kijk naar het mooie!

Waarom willen we toch altijd die extra paar kilo’s kwijt, omdat we ons dan aantrekkelijker (dénken te) voelen?Of extra sexy, of wat dan ook.  Als ik bij Debbie uit het pashokje kom, kijk ik automatisch naar mijn eigen "imperfecties" (en naar die gave grote spiegel die op m'n verlanglijstje staat!). Waarom eigenlijk? Als we daar nu eens mee stoppen in 2018,  kijk eerst eens naar de mooiste kant van jezelf! Geloof maar dat je dan nog veel meer uitstraalt.

 

“Stralen nondedju!”

Op datzelfde feestje stond later een zelfverzekerde, knappe vrouw van 63 bij ons. “Och,” zei ze, “ik had een keer mijn streefgewicht bereikt en nog was het voor mij niet goed genoeg. Ik heb mezelf toen eens in de spiegel goed toegesproken en zeg sindsdien dagelijks twee woorden met soms ook een gezonde kilo teveel. En die zijn: 

Stralen nondedju!” En zo is het maar net!!

 

Terug