Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Vriendschap blijft bestaan.
29-01-2019 00:00 - Marieke van Veghel

Lieve Deb, rozen verwelken, schepen vergaan, maar onze vriendschap blijft altijd bestaan...

 

Echte vriendinnen delen veel. Wij, Debbie en ik in ieder geval wel. We delen alles over onze kinderen, onze mannen, mode, interieur, make-up en werk. Ik merkte dan ook al langer dat je de laatste tijd ergens mee worstelde. Uiteindelijk vertelde je me jouw dilemma. Daar waar we elkaar kunnen helpen en adviseren, doen we dat.

Maar dit, dit was een heel ander verhaal. Naar dit dilemma kon ik alleen maar luisteren, niet echt adviseren. En ik kon je besluit alleen maar respecteren, hoe jammer ik dat ook vind. Want de zware lasten van een eigen zaak ken ik niet. Dat is echt niet alleen de winkel openen ‘s ochtends en ‘s avonds afsluiten, waarna je klaar bent. Nee, daar komt heel wat meer bij kijken zoals inkoop, verkoop, personeel, administratie, social media, relatiebeheer, etc. “24 uur per dag ben ik aan, constant” hoorde ik je dan ook vaak verzuchten.
Samen genoten van jouw INVERNO! 17 jaar geleden feliciteerde ik je met je prachtige nieuw geopende modezaak INVERNO! Apetrots was ik op jou! Deb, hoeveel kledingstukken zou ik in die 17 jaar tijd bij je hebben gekocht? Weet je, ik heb dat met veel plezier en lol gedaan en met evenveel plezier draag ik jouw fijne kleding! Ook gingen we vaak op pad met “onze” Inverno modellen Susanne en Michelle om weer een goede advertentiefoto bij je af te leveren. Ook dat deden en deelden we met veel lol samen. Bijna 2 jaar geleden vroeg je me om een paar keer per jaar een modegerelateerde column voor je te schrijven. Voor jouw zaak die al jaren staat als een huis, deed ik dat maar wat graag!

Nieuw leven met weer veel mooie momenten samen! Lieve Deb, inmiddels heb jij je prachtige INVERNO na 17 jaar toch echt overdragen. Je gaat na al die jaren ‘aan’ en ‘running’ een welverdiend rustmoment inbouwen. Om zo’n stap te nemen, heb je lef nodig. En weet je dat ik daar ook heel trots op ben. Lieve vriendin, 17 jaar heb je geknald en heb je INVERNO tot een groot succes gemaakt. Wat gun ik je de rust waar je naar verlangt en wat gun ik die lieve Celine, jouw opvolgster, ook het succes wat jij in 17 jaar hebt gehad! Op naar een nieuw hoofdstuk in je leven en op naar heel veel mooie nieuwe momenten samen!

Terug