Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Man versus vrouw
26-05-2017 11:12 - Marieke van Veghel

 

Man versus vrouw

Waarom moet ik altijd degene zijn die zegt "Manlief, het is nu echt tijd voor een nieuw shirt, deze draag je echt al 5 seizoenen!" Vaak krijg ik dan ook nog te horen "Dat shirt heb ik vorig jaar nog gekocht". Ik ga de discussie niet meer aan. Een man doet nou eenmaal langer met kledingstukken dan vrouwen. Toen Debbie 15 jaar geleden Inverno opende, stond er nog geen damesmode achter de bedrijfsnaam want ze verkocht ook herenkleding. Ik begrijp nu echter heel goed dat ze al vrij snel afscheid nam van de herenkleding. Vrouwen willen nu eenmaal wel de laatste mode, de nieuwste trends en merken. En dat is veel lucratiever!

 

Kastopruiming

Vorige maand ben ik begonnen om de kast van manlief op te ruimen. Jeetje, wat een oude meuk zeg. Vuilniszakken vol heb ik bij de deur gezet. Opgeruimd staat netjes! Laatst droeg hij iets waarvan ik zeker wist dat het in de 'weggooizak' zat. Hij had er weer een broek uitgevist, volgens hem een prima 'grasmaaibroek'. Please!!?? Je hebt al 3 'grasmaaibroeken'!!

 

Afscheid nemen geeft ruimte...

Ik ben een absolute kei in spullen weg doen. Voelt opgeruimd in m'n hoofd en oké oké, het geeft me ook een gevoel dat ik weer nieuwe kleding mag kopen. Ik heb zelden spijt. Natuurlijk zie ik wel eens een jasje hangen waarvan ik denk "Kak, zoiets heb ik weggedaan" maar vaak is het ook zo dat er altijd iets net weer anders is. Knap eigenlijk, hoe ze dat doen. Vroeg of laat komt het allemaal wel weer terug maar dan een tikkeltje anders. En wij vrouwen zijn daar blijkbaar net wat gevoeliger voor dan onze mannen. Voor de meeste  mannen is een shirt een shirt terwijl de meeste vrouwen kijken naar de details en duidelijk het verschil zien tussen dat shirt van 5 jaar geleden en nu. Althans...ik wel!

 

Win-win...

Ik weet eigenlijk niet Deb, of het wel een gouden zet is geweest om destijds te stoppen met de herenkleding. Wellicht had je een win-win situatie kunnen creëren. Manlief komt ondanks zijn hekel aan winkelen nu eenmaal wel graag bij jou in de winkel. Je had hem dus in het nieuw kunnen steken en er was er zeker ook nog iets leuks mee naar huis gegaan voor mij

Terug