Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Energiek in het zadel....
17-11-2017 11:13 - Debbie Leenen

 

Energiek in het zadel tijdens de herfst

 

De herfst is voor velen van ons niet de periode waarin we de meeste energie hebben. Het wordt kouder, de blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en het weer is wisselvallig. Laat ik dan toch maar met de deur in huis vallen; ik geniet van alle jaargetijden, dus ook van de herfst. Ik vind het gezellig om 's avonds de gordijnen te sluiten en de kaarsjes aan te steken. Heerlijk kneuterig zit ik dan met een dekentje in m'n stoel, helemaal klaar voor Miljoenenjacht, Expeditie Robinson, Heel Holland bakt, Hotel romantiek etc.

 

Altijd warm is ook niks, toch?

Stel dat het altijd 30 graden zou zijn! Dan zouden we dus alleen nog maar luchtige kleding dragen. Voor de mannen misschien mooi om te zien maar mij lijkt het echt saai. Ik verheug me er echt op dat de wintercollectie in juli en augustus bij Debbie binnen druppelt. Toen ik deze zomer met 35 graden op het strand van Mallorca lag, stuurde Debbie me een wintersetje door. Zag ik dat goed op de foto, een broek met manen op de kont?? Hoe verzinnen ze het, gaaf!! In de fashionworld noemen ze die manen overigens"fringes".

 

Na thuiskomst in draf naar de winkel

Natuurlijk wordt dat setje voor mij teruggelegd. Want stel dat het wintersetje en vooral die gewilde manenbroek weg is,als ik terug kom. Dan zegt Debbie wel altijd "Er komt nog zoveel moois binnen.” En dat is natuurlijk helemaal waar! Maar goed, de manen kunnen maar vast in mijn kast liggen;-).

 

Bijzondere broek voor een speciaal moment

Vervolgens blijft zo een bijzondere broek altijd wel even in mijn kast liggen. Er moet echt eerst een speciale gelegenheid zijn voordat ik me erin hijs. Tegen de tijd dat ik die manenbroek dan weer beu ben, hangen er al jurkjes in de winkel voor het volgende jaargetijde. 

 

Manenbroek op stal

Mannen, speciaal voor jullie! Dan gaat onze manenbroek op stal en vertonen we onze benen weer! Wel wit, maar ja. 

Prachtig toch die vier jaargetijden met passende kleding! Ik houd echt van ons mooie Nederland!

 

Terug