Postelstraat 38c
5711 EN Someren
0493 - 472441 winkel@inverno.nl

Onze winkel is op de volgende tijden voor u geopend:

Ma: 13:00 - 17:00
Di/Vr: 10:00 - 17:30
Za: 10:00 - 17:00

Er zijn geen koopavonden.
Iets moois gezien, wij kunnen het opsturen.

Mijn stijl

Idolen tijdloos en heerlijk.....
05-01-2018 12:06 - Marieke van Veghel

 

Idolen, tijdloos en heerlijk om bij weg te zwijmelen!

 

Ik zit naar RTL Late night te kijken waar Art Rooijakkers vertelt hoe idolaat hij is van Elvis Presley. Een man die al 40 jaar dood is maar bij vele fans nog altijd springlevend is als idool in hun beleving. Vroeger, echt heel vroeger, had ik ook een idool... Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik had een schuine schrootjeswand op mijn slaapkamer die helemaal vol hing met plaatjes van Danny de Munk. Iedereen om mij heen verzamelde mee. Krantenknipsels uit roddelbladen, hitkranten, popfoto's; alles, maar dan ook alles, werd bewaard. 

 

In een wereld zonder Facebook en Instagram

Facebook en Instagram bestonden nog niet en voor mij was alles wat ik las en zag dus de absolute waarheid. Via via had ik ook een adres doorgekregen waar Danny zou wonen. "Pap, als we in Purmerend zijn, kunnen we dan een keer naar Graanstraat 35 rijden?" We zijn er uiteindelijk langs gereden. Ik was te verlegen om uit te stappen. Misschien heeft hij er nooit gewoond maar als 10-jarig meisje heb ik er nog lang over gedroomd.

 

Mijn idool in de modewereld

In de fashionwereld heb ik ook een 'idool', namelijk Danie Bles. Gedurende een aantal jaren had zij haar eigen kledinglijn. Debbie had in haar winkel haar kledingcollectie hangen met al die mooie kleurtjes. Zeer gewaagd;  ik was fan! Toen Danie een paar jaar geleden met haar collectie stopte, baalde ik daar dan ook goed van. 

Gelukkig zijn er in de winkel van Debbie veel nieuwe, mooie merken bijgekomen die dit 'grote gemis' opvullen. Het  mixen en matchen dat zo typerend was voor de collectie van Danie vind ik zeker terug bij Debbie. 

 

Zien kopen doet kopen!

Tegenwoordig hebben de meeste 'celebs' Twitter, Snapchat en Instagram waardoor je het gevoel hebt dat ze wat meer toegankelijk zijn geworden. Je kunt hen nu gewoon volgen, dat eigenlijk veel saaier en minder spannend is dan vroeger. Alhoewel deze mogelijkheden voor de mode een waar walhalla zijn! Een goede modefoto maakt immers veel vrouwen 'hebberig'. 

 

Idool verantwoordelijk voor mijn eerste lach!

Mijn huidige idool heeft geen Snapchat, Instagram of Facebook en geeft volgens mij geen bal om mode. Omdat de tijd van posters boven m'n bed inmiddels heel ver achter me ligt, moeten we misschien op deze leeftijd het woord 'idool' omtoveren naar 'bewonderde'. 

Deze door mij zo 'bewonderde' praat me elke ochtend wakker en soms zingt hij daar zelfs bij. Na het snoozen hoor ik hem nog een keer en dan begint meestal m’n stralende ochtendhumeur. Hij is vaak degene die de eerste lach op m’n gezicht tovert. Goedemorgen Evers staat op!

 

Terug